Verzending

Levertijd voor Meubels

Bij Viallmeubels.nl begrijpen we dat een snelle levering belangrijk is voor onze klanten. Voor de meeste meubelstukken geldt een standaard levertijd van 1-5 werkdagen, die ingaat zodra je je bestelling hebt geplaatst. Het is goed om te weten dat bestellingen die op vrijdag zijn geplaatst, de daaropvolgende maandag worden verzonden. We streven ernaar om elke aankoop zo snel mogelijk bij je thuis te krijgen. In enkele gevallen kan een meubelstuk een iets langere levertijd hebben vanwege de complexiteit of het op maat maken van het product. We zorgen ervoor dat eventuele afwijkende levertijden duidelijk worden aangegeven bij de productbeschrijving.

Bijzondere Leveringsvoorwaarden voor Grote Meubelstukken

Voor onze grotere meubelstukken, zoals kasten en banken, hanteren wij eveneens een levertijd van 1-5 werkdagen. We begrijpen het belang van het zorgvuldig afhandelen van deze substantiële aankopen. Ons toegewijde team zal je op de hoogte houden van de exacte leverdatum. Voor deze categorie producten is het belangrijk om te weten dat de levering persoonlijk en met de grootste zorg wordt uitgevoerd. Indien gewenst, bieden we ook een service om je te helpen met de plaatsing en installatie van deze stukken in je huis. We nemen altijd eerst contact met je op om een geschikte bezorgdatum af te spreken.

Bij Viallmeubels.nl streven we ernaar om jouw nieuwe meubelstukken zo zorgvuldig en tijdig mogelijk te leveren. We houden je gedurende het hele proces op de hoogte, van bestelling tot levering. Jouw tevredenheid met onze producten en service is onze hoogste prioriteit!